Je bekijkt nu Pizza catering Verjaardagsfeest

Pizza catering Verjaardagsfeest

  • Berichtcategorie:Reviews
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wij mochten pizza’s bakken op het 50e verjaardagsfeest van Marcel. We stonden met onze pizzaovens en koelmeubel op de skeelerbaan/ijsbaan van Gramsbergen. Er zit een mooi clubgebouw bij, waar je goed feest kunt vieren. De kersverse Abraham en z’n gasten hebben genoten van onze pizza’s. Altijd weer fijn!

Het feest was in september en de weersvoorspelling had beter gekund. Voor de zekerheid hadden we onze partytent opgezet, maar dat was achteraf niet nodig. Toen we net op de terugweg waren, begon het pas te regenen. Gelukkig maar.

Het was een super geslaagd en gezellig feest. Marcel en zijn gasten hebben genoten en wij ook!

Marcel’s review:
“Ik moet zeggen dat jullie mijn verwachtingen hebben overtroffen! Mijn collega’s vonden de pizza’s verrukkelijk en dat was ook wel te zien. Men heeft met volle teugen genoten en de buikjes waren mooi rond aan het einde van de pizza-bak-sessie. Hygiëne, materieel, variëteit van de pizza’s en jullie enthousiasme was op en top!”

 

Pizza catering Verjaardagsfeest

Heb jij ook een verjaardag of een ander feest te vieren en wil je ook van onze pizza catering diensten gebruik maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie