Je bekijkt nu Pizza catering Ronde Tafel Zuid Salland

Pizza catering Ronde Tafel Zuid Salland

  • Berichtcategorie:Reviews
  • Bericht reacties:0 Reacties

Op een mooie zomeravond in juli hebben we, geheel in Italiaanse sfeer, pizza’s gebakken voor de mannen van de Ronde Tafel 151 Zuid Salland. De tuin en het terras waren versierd met Italiaanse vlaggetjes. Alle mannen in wit overhemd, Italiaanse strik en bijpassend hoedje. Het thema Italië was werkelijk tot in de puntjes doorgevoerd.

Vinoloog Hans Poppe was ook aanwezig om de mannen heerlijke wijnen te laten proeven. Aan ons de schone taak om bij elke wijn een passende pizza te serveren. Met enige trots kunnen we melden dat dat heel goed is gelukt! Wat hebben ze gesmuld! We hebben doorgebakken tot de zon onder ging.

Dit is de review die we kregen:
“Donderdag 13 juli sloten we ons Ronde Tafel seizoen af met de jaarlijks terugkerende BBQ avond. Dit jaar hebben we gekozen voor een Italiaanse invulling. Hiervoor hebben we PartyPlaza benaderd en zij hebben voor ons heerlijke pizza’s gebakken op locatie. Rechtstreeks uit 2 houtgestookte pizzaovens kwamen heerlijke pizza’s die goed pasten bij de Italiaanse wijnen van vinoloog Hans Poppe (goeiewijn.nl). Complimenten voor het meedenken en de goede service! Tot de volgende keer!
Ronde Tafel 151 Zuid Salland.”

 

Pizza catering Salland

Heb jij ook een feest te vieren in Salland of net daarbuiten? Wil je dat wij komen pizza bakken op locatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie