Wil je een Pizza Party organiseren, maar zie je het niet zitten om zelf pizza’s te maken en te bakken? Wij verzorgen graag de complete pizza catering bij jou op locatie. Denny is een vrolijke en gepassioneerde pizzabakker met vele jaren ervaring in het maken en bakken van pizza’s.

Pizza catering – Pizzaoven met pizzabakker

We nemen 1 of meer houtgestookte pizzaovens mee, al naar gelang de grootte van de groep. We nemen een koelmeubel mee met echte Italiaanse producten en allerlei andere verse ingrediënten, die we van tevoren met je afstemmen. Ter plekke draaien, beleggen en bakken we de pizza’s.

Kwaliteit en een goede sfeer vinden we erg belangrijk. Of het nu een verjaardagsfeest is, een familiedag, buurtfeest of bedrijfsfeest, wij maken er graag een smakelijke en gezellige Pizza Party van!

Neem gerust contact met ons op voor een pizza catering aanbieding op maat.

pizza catering salland

pizza catering overijssel

Pizza catering door PartyPlaza.nl

Wij stemmen graag al je wensen met je af. Wat voor feest is het? Hoeveel mensen? Welke locatie? We hebben geen standaard programma, maar maken een aanbieding op maat. Wat we in ieder geval aanbieden is:

  • 1 of meer pizzaovens en/of onze pizzaoven aanhanger.
  • 1 of meer pizzabakkers.
  • Koelmeubel met verse ingrediënten naar keuze (o.a. kaas en vleeswaren van onze Italiaanse groothandel).
  • Ter plekke vers bereide pizza’s, die we afbakken in een houtgestookte pizzaoven.

Pizza catering Raalte – Salland – Overijssel

Ons bedrijf is gevestigd in Raalte. Wij verzorgen graag je pizza catering in Salland of Overijssel. Zit je verder weg? Neem ook dan gerust contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Je kunt ook bij ons een pizzaoven huren en zelf pizza’s bakken. Je krijgt van ons uitleg, een instructiekaart en je kunt onze video zelf pizza’s maken en bakken bekijken. Bezoek ook eens onze tips pagina voor allerlei nuttige informatie en recepten.