Wij zijn Denny en Linda. We zijn getrouwd, hebben 2 kinderen en wonen in een woonboerderij in het buitengebied van Raalte. Naast onze webshop KidsPlaza.nl zijn we in 2021 gestart met PartyPlaza.nl. Alles wat je op deze site vindt, komt voort uit onze persoonlijke interesse. Je kunt wel zeggen dat we van onze hobby ons beroep aan het maken zijn.

Als je onze site bekijkt, zal het je niet verbazen dat wij dol zijn op pizza. In 2005 zijn we begonnen met een kleine pizzaoven in de achtertuin van ons vorige huis. Nu hebben we een grote pizzaoven in de schuur, een pizzaoven binnen en diverse pizzaovens om te verhuren. Denny maakt en bakt al die jaren al pizza’s voor ons gezin en voor familie en vrienden. Samen willen we onze passie graag uitbreiden en overdragen.

Je kunt bij ons een pizzaoven huren, maar we verzorgen ook graag de complete pizza catering voor je. In onze webshop vind je pizza accessoires en pizza ingrediënten. Daarnaast hebben we nog zelf ontworpen wijnetiketten en allerlei cadeaus, die wij zelf heel leuk zouden vinden om te krijgen en nog leuker om te geven. De cadeaus hebben allemaal te maken met bier, wijn en pizza. Als je ons kent, dan snap je waarom. 😉

Hebben we je interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op!

pizza catering pizzabakkers