Je bekijkt nu Pizza catering Bedrijfsfeest PCA Raalte

Pizza catering Bedrijfsfeest PCA Raalte

  • Berichtcategorie:Reviews
  • Bericht reacties:0 Reacties

Op vrijdag 30 juni 2023 hebben we pizza’s gebakken voor het personeel van PCA Raalte. Zij waren gezellig aan het borrelen bij De Gouverneur in hartje Raalte en wij mochten met onze pizzaovens op het terras staan. We hadden aardig wat bekijks van voorbijgangers. Dat kwam ook door onze aanhanger, die net door MeesterZ aan alle kanten was beplakt met een enorme pizza. Mooie blikvanger!

Het was weer erg leuk om pizza’s te bakken voor een gezellige groep mensen. Dat onze pizza’s goed in de smaak vielen is te lezen in de mooie review van PCA:
Dit jaar heeft PartyPlaza het eten verzorgd tijdens onze jaarlijkse PCA zomerborrel. Het contact met Linda en Denny was erg prettig en alles was bespreekbaar. PartyPlaza heeft samen met café de Gouverneur de zomerborrel piekfijn voorbereid. De pizza’s waren heerlijk en Denny en Linda zijn zeer gastvrij en kunnen erg lekker koken. Top geregeld en een echte aanrader!

pizza catering raalte

Pizza catering Bedrijfsfeest

Heb jij ook een bedrijfsfeest of een ander feest te vieren en wil je ook dat wij komen pizza bakken op locatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie