Je bekijkt nu Pizza catering Bedrijfsfeest Braakman

Pizza catering Bedrijfsfeest Braakman

  • Berichtcategorie:Reviews
  • Bericht reacties:0 Reacties

Op vrijdag 22 december was de gezellige Kerstborrel bij Braakman bv in Laag Zuthem. Het was koud en guur buiten, dus het was maar goed dat we er in overleg met Joeri van Braakman voor hadden gekozen om binnen pizza’s te bakken in onze gasovens. We konden flink aan de slag om alle hongerige mannen èn vrouwen van pizza te voorzien. Niet geheel onverwachts was de Pizza Shoarma favoriet.

De muziek was goed, de mensen gezellig en er waren zelfs lokale (nog niet ontdekte 😉) artiesten. Ontzettend leuk om een groep collega’s zoveel lol te zien hebben samen. Wij vonden het zeer geslaagd!

 

Het personeel van Braakman was ook zeer tevreden. We kregen deze mooie review:

“Wij hebben PartyPlaza in mogen huren voor ons bedrijf om tijdens onze kerstborrel pizza’s voor ons te komen bakken. Een dikke aanrader! De communicatie vooraf verliep prima. De avond zelf waren ze keurig op tijd en het hele gebeuren was ook vlug opgezet. Door gebruik te maken van gasovens kon het hele gebeuren mooi binnen plaats vinden tijdens de winterse periode. Er was ruime keuze, en de pizza’s waren vlot klaar. En niet onbelangrijk, ze smaakten ook nog eens heerlijk. Dat onze kerstborrel een groot succes is geweest, was mede dankzij PartyPlaza!”

 

Pizza catering Bedrijfsfeest

Heb jij ook een bedrijfsfeest of een ander feest te vieren en wil je ook dat wij komen pizza bakken op locatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie