Je bekijkt nu Pizza catering Bedrijfsfeest Bajo

Pizza catering Bedrijfsfeest Bajo

  • Berichtcategorie:Reviews
  • Bericht reacties:0 Reacties

Bajo Bouw & IJzerwerken uit Mariënheem vroeg ons om bij hun op locatie pizza’s te komen bakken voor hun personeel. Dat deden wij maar al te graag! Toen we aankwamen om alles klaar te zetten en de pizzaovens op te stoken, brak de zon door en werd het nog onverwacht warm voor een dag in april.

De bouwvakkers die terugkwamen van hun klus hadden wel zin in pizza. In rap tempo werden de statafels tevoorschijn gehaald. Natuurlijk stond het bier koud. Qua pizza waren vooral pizza’s met veel vlees in trek. Pizza shoarma was de favoriet! We hebben doorgebakken tot iedereen vol zat. Dat was nog een beste klus! 😉

Lekker pizza’s bakken voor een gezellige groep smullende mensen. Dat doen we graag!

Ellen van Bajo Bouw & IJzerwerken schreef deze mooie review:
“14-04-2023 hebben wij met het hele team een gezellige borrel na het werk gehad. Daarbij hebben we PartyPlaza uitgenodigd om pizza op locatie te bereiden. Dit was een groot succes! Heerlijk vers en goed van smaak en niemand die iets te kort kwam! Wat ons betreft een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!”

 

Pizza catering Bedrijfsfeest

Heb jij ook een bedrijfsfeest of een ander feest te vieren en wil je ook pizzabakkers op locatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie