Je bekijkt nu Pizza catering Tuinfeest: 25-jarig Huwelijksfeest Schalkhaar

Pizza catering Tuinfeest: 25-jarig Huwelijksfeest Schalkhaar

  • Berichtcategorie:Reviews
  • Bericht reacties:0 Reacties

Op zondag 5 mei 2024 hielden Gert en Yvonne Meijerink een tuinfeest ter ere van hun 25-jarige huwelijk. Lekker in de eigen achtertuin in Schalkaar met ongeveer 40 gasten. De sfeer was goed, de mensen gezellig en het weer was heerlijk. Er vielen uiteindelijk nog een paar druppels regen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Wij waren uitgenodigd om voor het hele gezelschap pizza’s te bakken. We hebben allerlei verschillende pizza’s gemaakt en in pizzapunten gesneden. De pizzapunten werden door de gasten onderling verdeeld. Zo kon iedereen verschillende smaken proeven, totdat iedereen vol zat. Eerder gaan wij niet weg! 😉

Gert en Yvonne waren zeer tevreden en schreven deze mooie review voor ons:

“Het was een erg geslaagde middag met de pizza’s van PartyPlaza. De pizza’s waren super lekker en werden op planken rond gedeeld. De service was goed en ook het contact van tevoren verliep erg soepel. De pizzaovens zagen er ook heel leuk en gezellig uit en het kon gewoon plaatsvinden in onze achtertuin. Alle gasten waren enthousiast en iedereen vond het ook leuk en origineel bedacht. Kortom, een super geslaagd pizza feest!”

 

Pizza catering Huwelijksfeest

Hebben jullie ook een Huwelijksfeest of ander feest te vieren en wil je ook een pizzabakker op locatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Geef een reactie