Als je in een gezellige sfeer wilt leren pizza bakken met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s, dan is onze pizza workshop iets voor jou. In onze boerderij in Raalte (Salland, Overijssel) hebben we een grote, houtgestookte pizzaoven en een gezellige bar.

Denny leert je in 2,5 à 3 uur alles wat je weten moet om een heerlijke Italiaanse pizza te maken en te bakken. Ondertussen zorgt Linda ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.

pizza workshop salland

Onze pizza workshop bestaat uit 10 onderdelen:

 1. Ontvangst met koffie of thee.
 2. Denny vertelt jullie over het ontstaan van de pizza, de ingrediënten en de verschillende pizzaovens. Een goede pizza maken en bakken is echt een kunst! Wees niet bang voor teveel theorie, je wordt ook aan het werk gezet en de gezelligheid staat voorop!
 3. Zelf pizzadeeg maken met Italiaans pizzabloem (type 00), water, gist, zout en olijfolie. Niet met een mixer, maar lekker met je handen!
 4. Deeg opbollen.
 5. Ingrediënten voorbereiden (bijvoorbeeld paprika, ui en champignons snijden).
 6. Pizzabodem maken met je handen (zonder deegroller).
 7. Pizza beleggen met tomatensaus, kaas en je eigen keuze van ingrediënten. De tomatensaus, kaas en vleeswaren komen van een Italiaanse groothandel en dat proef je!
 8. Pizza bakken in de houtoven.
 9. Pizza opeten. Ieder kan z’n eigen pizza eten, maar het leuke van pizza is dat je het goed kunt delen.
 10. Bekendmaking van de Pizza Masterchef. Als jullie het leuk vinden, maken we er een wedstrijd van. Wie heeft de lekkerste pizza gemaakt? Je geeft elkaar een cijfer en de winnaar krijgt een leuke pizza attentie van ons.

Pizza workshop prijzen & mogelijkheden

Onze pizza workshop is in de basis geschikt voor 6 tot 8 personen (meer of minder in overleg).

 • Prijs bij 8 personen: € 49,- p.p.
 • Prijs bij 7 personen: € 54,- p.p.
 • Prijs bij 6 personen: € 59,- p.p.

Voor dit bedrag krijg je een pizza workshop + pizza diner. De prijs is inclusief BTW, pizza, koffie/thee en 2 consumpties (Birra Moretti bier / Italiaanse wijn / fris).
Extra consumpties worden apart afgerekend.

Wil je de workshop met minder dan 6 personen volgen, dan proberen we 2 of meer groepjes samen te voegen. Heb je juist een grotere groep, dan kunnen we eventueel ook op locatie komen. Bij mooi weer kunnen we de workshop bij ons buiten houden.

De pizza workshop kan naar wens uitgebreid worden met een wijnproeverij van Italiaanse wijnen. Wil je liever een ontvangst met prosecco in plaats van met koffie/thee? Bijna alles kan geregeld worden. Wij brengen graag een offerte op maat uit.

Wil je een pizza workshop boeken of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Pizza workshop Raalte – Salland – Overijssel

Ons bedrijf PartyPlaza.nl is gevestigd in Raalte. Wij verzorgen niet alleen pizza workshops, maar bieden ook pizza catering aan. Dan komen we met onze pizzaoven(s) bij jou op locatie en bakken we de pizza’s voor je gezelschap. Dat doen we meestal in Salland of Overijssel. Zit je verder weg? Neem ook dan gerust contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Je kunt ook bij ons een pizzaoven huren en zelf pizza’s bakken. We hebben een pizzaoven aanhanger, verrijdbare pizzaovens en draagbare pizzaoven. Je krijgt van ons uitleg, een instructiekaart en je kunt onze video zelf pizza’s maken en bakken bekijken. Bezoek ook eens onze tips pagina voor allerlei nuttige informatie en recepten.

Wij (Denny & Linda) runnen PartyPlaza.nl met veel passie en plezier. We verzorgen zelf alle pizza workshops, catering en pizzaoven verhuur. Kwaliteit en een goede sfeer vinden we erg belangrijk. In onze webshop vind je pizzaovens, pizza accessoires en pizza ingrediënten. Daarnaast hebben we leuke bier cadeaus, wijn cadeaus en zelf ontworpen wijnetiketten. We leveren uit eigen voorraad. Heb je een vraag, dan kun je altijd bij één van ons terecht.